iPhone X

Laat je toestel gratis ophalen en toesturen.

Bekijk kosten
Originele onderdelen Levenslange garantie Gecertificeerde reparateurs Gratis verzending

Duurzaam en verantwoord

De kerncentrale Borssele in Zeeland alleen al produceert jaarlijks 10 ton kernafval. Er drijft momenteel zo'n 800 miljoen ton aan plastic in de oceaan. Jaarlijks verdwijnt er tussen de 1500 en 3500 hectare aan bos en wordt er in Nederland ruim 160 miljard kilogram koolstofdioxide (CO2) uitgestoten.

Wij zijn ons hiervan bewust en zijn actief bezig om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Zo gebruiken wij uitsluitend groene stroom, verpakken wij gerepareerde devices in gerecycled plastic, hebben wij ons gehele proces digitaal ingericht zodat we geen papier verspillen en zijn wij aangesloten bij MVO-Nederland.

Duurzaam en verantwoord

Levenslange garantie

Stel je voor: 6 maanden garantie, 3 maanden garantie, 1 maandje garantie: en dan net buiten die garantie gaat het onderdeel weer kapot. Waarom niet gewoon levenslange garantie?

Omdat wij overtuigd zijn van onze gekwalificeerde technici en wij uitsluitend werken met originele kwaliteitsonderdelen geven wij levenslange garantie op iedere reparatie! Mocht het gerepareerde onderdeel onverhoopt toch weer stuk gaan zullen wij dit kosteloos opnieuw voor je repareren.

Levenslange garantie

Gratis ophaal- en aflever-service

Stel je voor: Je loopt al een paar dagen met een kapot toestel rond want je hebt simpelweg gewoon geen tijd om je toestel naar de reparateur te brengen.

Probello® haalt gratis je toestel op van je werk of bij jou thuis. Na de reparatie wordt je toestel netjes weer terug bij je bezorgd. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd.

Gratis ophaal- en aflever-service

ESD-safe

Stel je voor: Je laat even snel je toestel bij iemand repareren en vergeet te kijken of ze beschikken over het ESD-safe keurmerk. Een paar maanden later vertoond je toestel al technische mankementen. Helaas, je toestel is blootgesteld aan ESD en nu dus blijvend beschadigd.

Elektronica componenten worden steeds gevoeliger voor statische ontladingen ook wel ESD "Electro Static Discharge" genoemd. Om deze ESD ontladingen te voorkomen werken wij ESD veilig. Wij werken met ESD-veilige apparatuur en zelfs onze vloeren zijn ESD-veilig.

ESD-safe

Uitsluitend originele onderdelen

Stel je voor: Je laat je toestel bij iemand repareren en hij zegt: "Ik kan het super goedkoop voor je repareren". Jij niet wetende dat er namaak onderdelen worden gebruikt. Garantie wordt er weinig of niet door hen gegeven en de fabrieksgarantie is vervallen omdat er geen originele onderdelen zijn gebruikt.

Probello® werkt uitsluitend met originele kwaliteitsonderdelen. Zo kunnen wij u levenslange garantie aanbieden. Originele onderdelen en levenslange garantie; een betere deal ga je niet vinden!

Uitsluitend originele onderdelen

Gecertificeerde technici

Bij Probello® wordt de reparatie van je toestel door een gecertificeerde technicus uitgevoerd. Zij beschikken over gespecialiseerde kennis van het toestel en werken met de meest moderne en professionele apparatuur. Daarnaast houden onze technici je bij elke stap gedurende de reparatie op de hoogte.

Gecertificeerde technici

Back-up service

Stel je voor: je toestel valt in duizend stukken, je toestel bevat opeens een virus of je wist per ongeluk de map met alle foto`s van de vakantie met je geliefde.

Daarom bieden wij de Probello® Back-up Service. Zowel je interne als externe geheugen worden gekopieerd. De simkaart en het telefoongeheugen worden 1-op-1 overgenomen. Je contacten, berichten en e-mails zijn dus veilig. Het kaartje waar de back-up op wordt geplaatst krijgt u netjes toegestuurd.

Levenslange garantie

Gratis diagnose

Stel je voor: Je toestel is stuk en je weet niet of hij nog wel gerepareerd kan worden. Wat je ook niet wilt is dat je hoge kosten moet betalen terwijl je niet zeker weet of je toestel het wel waard is.

Probello® biedt je een snelle diagnose aan op basis van een uitgebreid onderzoek. Zo kunnen wij voor je uitzoeken of je telefoon nog gerepareerd kan worden en wat dit gaat kosten. Mocht het onverhoopt zo zijn dat de kosten voor herstel hoger zijn dan de waarde van je toestel, dan hoef je ook geen onnodige kosten maken: wel zo eerlijk toch?

Gratis diagnose

Behoud van data

Stel je voor: Je laat je telefoon repareren en wanneer je je toestel weer in ontvangst hebt genomen kom je erachter dat al je foto`s, contacten en apps van je telefoon zijn verwijderd.

Probello® begrijpt dat je foto`s, contacten en andere data erg belangrijk en waardevol voor je zijn. Wij voeren dan ook alle reparaties uit met behoud van je data. Haal dus maar gerust adem!


Bekijk reparatie kosten
Behoud van data
9,3
uit
1034Bellen

Whatsapp

Prijzen