Apple Macbook Pro 13 inch Touch Bar

Apple Macbook Pro 13 Inch Touch Bar reparatie kosten in Berendrecht

Laat je Apple gratis ophalen in Berendrecht voor reparatie of stuur 'm gratis toe vanuit Berendrecht.

Bekijk kostenBekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.

Originele
onderdelen

Levenslange
garantie

Gratis en
verzekerde verzending

Reparatie met
behoud van data
apple macbook-pro-13-inch-touch-bar A1706 (2016-2018)

Apple Macbook Pro 13 Inch Touch Bar reparatie kosten in Berendrecht

Heb je een ongelukje gehad met je Apple en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Apple niet meer goed opladen? Is er drinken over je Apple Macbook Pro 13 Inch Touch Bar gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Macbook Pro 13 Inch Touch Bar in Berendrecht al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Apple gratis ophalen in Berendrecht voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur je Apple reparatie gratis en verzekerd aan ons toe vanuit Berendrecht.

Wij gebruiken uitsluitend originele Apple onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Apple reparatie.


Repareer mijn Apple Vraag een offerte op

Gratis en verzekerd verzenden.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

De Apple reparatie specialist in Berendrecht

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Apple reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Apple en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.

Macbook Pro 13 Inch Touch Bar reparatie kosten

Hoe werkt mijn Macbook Pro 13 Inch Touch Bar reparatie bij Probello®?


Stap 1
Meld de schade van je Apple Macbook Pro 13 Inch Touch Bar.

Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Apple Macbook Pro 13 Inch Touch Bar reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Apple Macbook Pro 13 Inch Touch Bar kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Apple Macbook Pro 13 Inch Touch Bar worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Apple Macbook Pro 13 Inch Touch Bar reparatie.
Stap 2
Je Apple Macbook Pro 13 Inch Touch Bar wordt gratis opgehaald of stuur je Apple Macbook Pro 13 Inch Touch Bar gratis en verzekerd aan ons toe. in Berendrecht

Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Apple Macbook Pro 13 Inch Touch Bar gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3
Je bent weer online met je Apple Macbook Pro 13 Inch Touch Bar.

Zodra je Apple Macbook Pro 13 Inch Touch Bar reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk in Berendrecht bezorgd. Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Apple Macbook Pro 13 Inch Touch Bar reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Apple reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Mijn Apple is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Macbook Pro 13 Inch Touch Bar. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Apple Macbook Pro 13 Inch Touch Bar batterij, je Macbook Pro 13 Inch Touch Bar scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Apple Macbook Pro 13 Inch Touch Bar weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Apple het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Apple Macbook Pro 13 Inch Touch Bar gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt, dus ook in Berendrecht. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor in Berendrecht, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Macbook Pro 13 Inch Touch Bar Macbook Pro 13 Inch Touch Bar laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Apple er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Apple Macbook Pro 13 Inch Touch Bar reparatie gedaan is!

Macbook Pro 13 Inch Touch Bar reparatie kosten
apple macbook-pro-13-inch-touch-bar reparatie_city

Hoe zit het met de garantie van mijn Apple reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Apple onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Apple Macbook Pro 13 Inch Touch Bar reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Apple Macbook Pro 13 Inch Touch Bar je straks in Berendrecht bent en je opeens rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Apple Macbook Pro 13 Inch Touch Bar reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.

Start levenslange garantie
Blijven de gegevens op mijn Apple bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Apple Macbook Pro 13 Inch Touch Bar altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Apple gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.

Repareer met behoud van data

Wat Apple gebruikers zeggen over Probello®
Veronica Lucassen

Apple - iPad 2

Ik ben zelf met mijn product naar Probello gegaan. (op hun site aangegeven dat ik langs wilde komen) Vriendelijke ontvangst, meteen duidelijke uitleg wat er mogelijk was. Er is veel kennis van zaken! Ik had nog een vraag over het product of er nog iets meer gerepareerd kon worden. Ter plekke werd me meteen helder wat ze konden doen. Na ongeveer 3 kwartier kwamen we terug, dat hadden ze ook gezegd. Ik was verbaasd over het resultaat, net als nieuw. En voor een juiste prijs. Dus een zeer tevreden klant! Met levenslange garantie!
Hans Regeer

Apple - iMac 21,5 inch

Zeer tevreden, mijn Mac werkte niet meer, via de site reparatie aangevraagd computer werd zeer snel en gratis opgehaald, kreeg super snel via de mail antwoord wat de oorzaak was en meteen een prijsopgave. Accoord gegeven, werd prima op de hoogte gehouden van de voortgang van de reparatie, na betaling had ik de pc de volgende dag weer in huis. Resumerend, vriendelijk,betrouwbaar, profecioneel , vakbekwaam, doen wat zeggen.
Bart Kusters

Apple - iPad Air

In eerste instantie was ik huiverig om mijn defecte ipad op te sturen naar een bedrijf dat ik niet kende (maar waar ik wel enkel positieve reviews over las), maar de zorg was geheel voor niets: keurige mailtjes over elke stap in het proces, zeer prettig telefonisch contact en uiteindelijk ook een uitstekend eindresultaat. Helemaal tevreden en ik zal iedereen aanraden gebruik te maken van Probello.
Tessa Mekers

Apple - Macbook Pro Retina 15 inch

Mijn scherm van mijn MacBook Pro 15 inch was kapot gegaan, dus paniek! Probello gebeld of ik de dag erna langs kon komen en of zij zsm het scherm konden repareren. Was geen probleem en ze hebben binnen een half uur het scherm vervangen en de laptop ook nog eens schoon gemaakt. Echt een super bedrijf!!!
D. de Vries

Apple - iPad Air

Voor reparatie verstuurd. Middels de mail op de hoogte gehouden van de ontvangst . Werd gebeld wat er met de iPad mis was. Problemen met het moederbord. Er moest worden gesoldeerd wat men niet deed. Netjes terug gestuurd . Een goede service van Probello
Repareer ook mijn Apple

Over Apple

Macbook-pro-13-inch-touch-bar is een model van Apple. Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne richten in april 1976 Apple Computer Inc. op. Dit Amerikaans elektronicabedrijf, dat inmiddels Apple Inc. heet, besloot op 3 januari 1977 dat een geregistreerde bedrijfsvorm meer zekerheid en veiligheid bood. Het bedrijf is gevestigd in Cupertino, Californië.Apple is vooral bekend van zijn reeks Apple Macintosh-computers, de iPod-muziekspelers, de iPhone-smartphone en de iPad. Naast hardware ontwikkelt het zelf ook veel software voor het eigen macOS, maar ook voor Windows. Apple Inc. is zeer herkenbaar door haar beeldmerk, wat zij dan ook veelvuldig inzet ter promotie van het bedrijf. Eind 2009 werd Apple door het Amerikaanse reclamemagazine AdWeek uitgeroepen tot merk van het decennium. De AdWeek-redactie schreef het succes van het merk toe aan toenmalig CEO Steve Jobs, die "de belichaming van het merk" en "een briljante marketeer" werd genoemd.


Leesvoer voor je baas. Productief de zon in.
Op een muf kantoor zitten met deze hitte is echt niet meer van deze tijd. Met een beetje mazzel vindt jouw baas dat dus ook en wordt je vrijgelaten om je eigen werkplek te kiezen. Zo lang je werk maar af is aan het einde van de week natuurlijk. Maar hoe doe je dat als je Macbook of tabletscherm onleesbaar wordt door die schitterende zon?! Dankzij deze tips hoef je nooit meer met geknepen ogen naa...

Lees verder
Garantie tot aan de deur? Je hebt meer recht dan je denkt!
Garantie hoe werkt het?Hoe zit het nu precies met de garantie op je mobiele telefoon? Allereerst is het belangrijk om te begrijpen hoe je garantie precies werkt. Meestal krijg je vanuit de fabriek garantie mee. Check je garantievoorwaarden hoe lang deze duurt en wat er wel of niet onder valt. Apple sluit bijvoorbeeld waterschade uit van de garantie. Zo kunnen er in de kleine letters meer uitslui...

Lees verder
De WC bril is schoner dan je iMac
Wist je namelijk dat je WC schoner is dan de gemiddelde laptop of telefoon? (Voor het gemak gaan we er wel vanuit dat je in ieder geval wekelijks je WC schoonmaakt) Of het nu gaat om je telefoon of je laptop, je hebt hem de hele dag vast of je zit er met je vingers aan (en niet altijd met schone handen). Hij gaat van je handen naar je tas. Van het ene bureau naar de andere of ligt op tafel als je ...

Lees verder
9.6
uit
657Bellen

Whatsapp

Reparatie