Apple iMac 27 inch 5K

Apple Imac 27 Inch 5k reparatie kosten

Laat je Apple gratis ophalen en toesturen.

Bekijk kosten
Originele onderdelen Levenslange garantie Gecertificeerde reparateurs Gratis verzending
HomeApple reparatie › iMac 27 inch 5K reparatie

Apple Imac 27 Inch 5k reparatie
Repareer mijn Apple

Gratis en verzekerd verzenden.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Heb je een ongelukje gehad met je Apple en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Apple niet meer goed opladen? Is er drinken over je Apple Imac 27 Inch 5k gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Imac 27 Inch 5k al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Apple gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Apple aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Apple onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Apple reparatie.

apple imac 27 inch 5k A1419 (2014-2018)

Gespecialiseerd in Apple reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Apple reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Apple en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.

Imac 27 Inch 5k reparatie

Laagste Apple reparatie Prijsgarantie!
Wij bieden de beste Apple service voor de beste prijs en daar zijn wij trots op! Daarom geven wij naast onze levenslange garantie ook een laagste prijsgarantie af. Vind jij bij een alternatieve reparateur een Apple reparatie waarbij gebruik wordt gemaakt van een origineel Apple onderdeel en het betreft dezelfde Apple reparatie? Dan wordt het verschil direct op je factuur in mindering gebracht!

Wij passen dagelijks prijzen aan.
Jij krijgt het beste aanbod voor de laagste prijs.
Toch een lagere prijs gezien? Dan wordt het verschil direct op de factuur in mindering gebracht.

Start Apple reparatie

Hoe werkt mijn Imac 27 Inch 5k reparatie bij Probello®?Mijn Apple is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Imac 27 Inch 5k. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Apple Imac 27 Inch 5k batterij, je Imac 27 Inch 5k scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Apple Imac 27 Inch 5k weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Apple het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Apple Imac 27 Inch 5k gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Imac 27 Inch 5k laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Apple Imac 27 Inch 5k er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Apple Imac 27 Inch 5k reparatie gedaan is!

Imac 27 Inch 5k reparatie
apple imac 27 inch 5k reparatie_model

Hoe zit het met de garantie van mijn Apple reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Apple onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Apple Imac 27 Inch 5k reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Apple Imac 27 Inch 5k je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Apple Imac 27 Inch 5k reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.

Start levenslange garantie
Blijven de gegevens op mijn Apple bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Apple Imac 27 Inch 5k altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Apple Imac 27 Inch 5k gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.

Repareer met behoud van data

Wat Apple gebruikers zeggen over Probello®
Veronica Lucassen

Apple - iPad 2

Ik ben zelf met mijn product naar Probello gegaan. (op hun site aangegeven dat ik langs wilde komen) Vriendelijke ontvangst, meteen duidelijke uitleg wat er mogelijk was. Er is veel kennis van zaken! Ik had nog een vraag over het product of er nog iets meer gerepareerd kon worden. Ter plekke werd me meteen helder wat ze konden doen. Na ongeveer 3 kwartier kwamen we terug, dat hadden ze ook gezegd. Ik was verbaasd over het resultaat, net als nieuw. En voor een juiste prijs. Dus een zeer tevreden klant! Met levenslange garantie!
Hans Regeer

Apple - iMac 21,5 inch

Zeer tevreden, mijn Mac werkte niet meer, via de site reparatie aangevraagd computer werd zeer snel en gratis opgehaald, kreeg super snel via de mail antwoord wat de oorzaak was en meteen een prijsopgave. Accoord gegeven, werd prima op de hoogte gehouden van de voortgang van de reparatie, na betaling had ik de pc de volgende dag weer in huis. Resumerend, vriendelijk,betrouwbaar, profecioneel , vakbekwaam, doen wat zeggen.
Bart Kusters

Apple - iPad Air

In eerste instantie was ik huiverig om mijn defecte ipad op te sturen naar een bedrijf dat ik niet kende (maar waar ik wel enkel positieve reviews over las), maar de zorg was geheel voor niets: keurige mailtjes over elke stap in het proces, zeer prettig telefonisch contact en uiteindelijk ook een uitstekend eindresultaat. Helemaal tevreden en ik zal iedereen aanraden gebruik te maken van Probello.
Tessa Mekers

Apple - Macbook Pro Retina 15 inch

Mijn scherm van mijn MacBook Pro 15 inch was kapot gegaan, dus paniek! Probello gebeld of ik de dag erna langs kon komen en of zij zsm het scherm konden repareren. Was geen probleem en ze hebben binnen een half uur het scherm vervangen en de laptop ook nog eens schoon gemaakt. Echt een super bedrijf!!!
D. de Vries

Apple - iPad Air

Voor reparatie verstuurd. Middels de mail op de hoogte gehouden van de ontvangst . Werd gebeld wat er met de iPad mis was. Problemen met het moederbord. Er moest worden gesoldeerd wat men niet deed. Netjes terug gestuurd . Een goede service van Probello
Repareer ook mijn Apple

Heb je nog een vraag?

Bekijk de meest gestelde vragen over Apple Imac 27 Inch 5k reparaties


Heb je hulp nodig of heb je een andere vraag?
Wij helpen je graag direct verder.
apple imac 27 inch 5k reparatie_model

Over Apple

Imac 27 Inch 5k is een model van Apple. Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne richten in april 1976 Apple Computer Inc. op. Dit Amerikaans elektronicabedrijf, dat inmiddels Apple Inc. heet, besloot op 3 januari 1977 dat een geregistreerde bedrijfsvorm meer zekerheid en veiligheid bood. Het bedrijf is gevestigd in Cupertino, Californië.Apple is vooral bekend van zijn reeks Apple Macintosh-computers, de iPod-muziekspelers, de iPhone-smartphone en de iPad. Naast hardware ontwikkelt het zelf ook veel software voor het eigen macOS, maar ook voor Windows. Apple Inc. is zeer herkenbaar door haar beeldmerk, wat zij dan ook veelvuldig inzet ter promotie van het bedrijf. Eind 2009 werd Apple door het Amerikaanse reclamemagazine AdWeek uitgeroepen tot merk van het decennium. De AdWeek-redactie schreef het succes van het merk toe aan toenmalig CEO Steve Jobs, die "de belichaming van het merk" en "een briljante marketeer" werd genoemd.


De WC bril is schoner dan je iMac
Wist je namelijk dat je WC schoner is dan de gemiddelde laptop of telefoon? (Voor het gemak gaan we er wel vanuit dat je in ieder geval wekelijks je WC schoonmaakt) Of het nu gaat om je telefoon of je laptop, je hebt hem de hele dag vast of je zit er met je vingers aan (en niet altijd met schone handen). Hij gaat van je handen naar je tas. Van het ene bureau naar de andere of ligt op tafel als je ...

Lees verder
iPad reparatie en iPad scherm vervangen in 2021
iPad reparatie overzicht Bekijk onderstaand overzicht, vindt jouw iPad en meldt deze aan voor reparatie. Om het jou gemakkelijk te maken hebben wij de iPads op modeltype en releasedatum neergezet. Weet je niet welke iPad jij hebt? Neem dan even contact op en kijken we meteen met je mee!iPad Pro reparatie iPad Pro 12,9 inch 2020 | A2229, A2069, A2232iPad Pro 11 inch 2...

Lees verder
iMac: Achter die grijze wolken schijnt de zon.
Deze grijze vaag in rook of wolk vormige patronen duiken regelmatig op bij de verschillende iMac modellen. Deze fijnstof is bijna niet weg te krijgen en vormt dan ook veel irritatie bij ons als i-Mac gebruiker. Het grijze goedje zit vaak diep in het iMac LCD scherm verweven.Tevens is er ook een ander vergelijkbaar fenomeen bekend als de gele gloed die vaak te zien is aan de onderzijde van je i...

Lees verder

Probello® doet Apple Imac 27 Inch 5k reparaties in de volgende plaatsen:
9,2
uit
1039Bellen

Whatsapp

Prijzen